BEJCH, LUX JCH, BE SH CH Diamond in the Sky Black Brianta (08/04/2018) (Dakotaspirit Into The Wild X Light My Way Black Brianta)
My health results
My show and work results
My pedigree

** BELGIAN SHOW CHAMPION **

Hallo, Ik ben Skye, mijn volledige naam is Diamond in the Sky Black Brianta. Ik ben geboren op 8/4/2018 in het verre Slowakije. Mijn baasjes zagen een foto van me en werden helemaal verliefd. Ze hadden niet de bedoeling om nu al nog zo’n zwarte kerel bij in huis te nemen, maar ik was nu eenmaal onweerstaanbaar 😊.
Ze reden dus helemaal naar Praag, waar mijn Vake Tomino en Moeke Mat’ka mij naartoe brachten. Woody was ook meegekomen. We waren meteen dikke vrienden en sindsdien zijn we onafscheidelijk.
Thuisgekomen zag ik dat er nog een oude dame rondliep, Fleure is haar naam. Zij moest even wennen aan nog meer jong geweld, maar dat is ondertussen helemaal in orde.
Ferre en Lea waren ook meteen mijn dikke vrienden. Wat knuffel ik graag met hen. Ik weeg ondertussen bijna het dubbele van hun, maar ik kruip toch lekker op hun schoot. Dat vinden ze erg grappig. En ik geniet van de aandacht. Ja, ik blijf denken dat ik nog een kleine puppy ben.
Ik was 15 weken toen in België kwam, hoog tijd dus om aan het werk te gaan.
Mijn baasje had even tijd nodig om te wennen aan me. Wat was ik een rustige pup. Ik deed alles lekker op mijn eigen tempo. Ondertussen zijn we helemaal gewend aan elkaar en loopt het lekker.
Ik ben best een rustige flatcoated. Ik ben ook heel gemakkelijk, zowat alles is goed voor me.
Apporteerwerk vind ik heerlijk. Ik wil de dummies supergraag ophalen voor mijn baasje.  Ik heb een super goede neus en een lang geheugen.
Ik ga ook regelmatig naar shows, pfoe wat duurt het wachten daar lang.  Maar ik hou wel van de aandacht die ik daar krijg.  En ik behaal erg goede resultaten. Ja een knappe kerel ben ik wel!
Mijn baasjes zeggen dat ik een echte knuffelbeer ben. Dat klopt wel ergens want knuffelen is mijn favoriete bezigheid.
Ik geef ook soms een concertje als baasje weggaat met Woody. Ik wil altijd met hen mee, maar dat gaat niet zeggen ze.  Soms mag ik alleen met het baasje mee om te gaan trainen, en dan ben ik best wel trots.
Mijn baasjes zijn blij dat ze me in Tsjechië gehaald hebben. Ze kunnen goed lachen met mij. Ik ben voor hen een heel leuke, lieve, grappige en mooie hond