BEBECH, BESHCH, BEJCH Brightonxy Q' Blackwoods (16-03-2017) (CH Swallowsflight Waterman Dusty X BEJCH, CHVDH Brightonyx Moonshine)
Health results
Show and work results
Pedigree

** BELGIAN SHOW CHAMPION **
** BELGIAN BEAUTY CHAMPION **

Hallo, Ik ben Woody. Eigenlijk heet ik Brightonyx Q’ Blackwoods, maar als mijn baasjes dat moeten roepen …. Ik ben geboren op 16/3/2017. Baasje en vrouwtje hebben mij na een lange zoektocht gehaald bij moeke Annick en Vake Jos. Ze zijn verliefd geworden op mijn ras door hun vorige Flat, Murphy… Ze zochten een leuke gezinshond, waar ze ook mee konden werken. Dat is hun aardig gelukt. Dat ik ook nog mooi genoeg ben om te showen nemen ze er graag bij.
Werken, dat is het liefste wat ik doe. Ze zeggen dat baasje en ik een topteam zijn.  We werken daar ook heel hard voor. Ik ben zot op tennisballen, daar zou ik de hele dag mee spelen. Vrouwtje zegt dat het een extra lichaamsdeel is.
Ik vind mijn kleine baasjes, Ferre en Lea heel leuk. Als zij buiten spelen ben ik graag in hun buurt. En ze knuffelen ook wel eens met mij of ze gooien en balletje.
Dan zijn er nog 2 andere honden in het huis. Fleure een Engelse Springer van 13 jaar en Skye. Van Skye kan je meer lezen op een ander blad. Ik ben heel zorgzaam en geef Fleure regelmatig een grondige poetsbeurt. Ik wil ook nog met haar spelen, maar dat gaat voor haar niet meer zo goed.
Met mijn vriendjes op training kan ik het ook heel goed vinden.  Soms moet ik met honden in de bench die ik nog nooit gezien heb maar dat vind ik best gezellig.  Ik vind het heerlijk om met andere honden te ravotten.
Ik zwem supergraag, als er water in de buurt is vind ik het moeilijk om daar uit te blijven.  Soms mag ik niet in het water, dat vind ik moeilijk. Volgens mijn baasjes ben ik vrolijke, lieve , superactieve , mooie hond.