30 maart 2019.  Een zonnige voorjaarsdag voor onze eerste officiële working wedstrijd.  Samen met Gaston rijden we naar het prachtige terrein in Thorembais.  Ik merk ’s morgens al dat Woody weer onder de indruk is van de drukte.  Mijn bezorgdheid blijkt terecht want bij de eerste proef gaan we al meteen de mist in.  Een dubbel markeerapport, eentje op het veld en eentje in de begroeiing.  De eerste komt perfect binnen, de tweede wordt goed gemarkeerd. Woody haalt de dummy uit het struikgewas, spurt naar mij toe en …. laat de dummy halverwege vallen. Hij neemt hem terug in de bek en levert hem mooi in. Maar helaas beginnen we de dag met een dubbele nul.  Vanaf nu bekijk ik de dag als een training. Want zowel Woody als ikzelf hebben nog veel te leren.  En we gaan nog harder trainen op afgifte.  Even een paar stapjes terug zetten en opnieuw aan de opbouw werken.  Verder deed Woody zijn werk naar behoren.  Het werd een leerrijke en erg leuke dag, we zagen enkele oude bekenden en leerden weer wat nieuwe mensen kennen.  O ja, en de score was ‘Non Classé’  met 52 punten. Net niet gebuisd 🙂

Leave a Reply