Vandaag mocht Woody met mij mee naar La Louviere voor de keuring door de Ierse keurmeester Mr. Vincent O’Brien.  Er zit ondertussen een jaar tussen de eerste CAC van Woody en vandaag, dus heb ik mij voorgenomen om hem regelmatiger in de showring uit te brengen.  Bovendien begint hij ondertussen een beetje uit te zwaren en kan hij zich stilaan meten met de andere reuen in de ring.  Annick (Brightonyx) kwam supporteren en tot mijn verrassing ontmoette ik ook enkele goede bekenden uit de jachtwedstrijden.  Het werd dus een leuke middag, maar de kers op de taart was toch de keuring van de flatcoated retrievers waar Woody zijn derde CAC pakte. Hij werd eerste uitmuntend in open klasse en werd nadien verkozen tot beste reu.  De keurmeester plaatste de beste teef als BOB, maar had toch nog wat lovende woorden voor onze Woody.  Derde CAC binnen, nog eentje en dan is hij Belgisch Showkampioen 🙂

Leave a Reply