Na een tweede korte nacht op rij, meldden wij ons deze ochtend om 7u45 op de Flatcoated Retriever Clubshow in Nieuwegein.  Wat meteen opviel, was de leuke sfeer, de vriendelijke medewerkers, goedgeluimde baasjes. Helemaal niet de chaos en drukte die je op een doorsnee hondenshow tegenkomt. Een dikke pluim voor de organisatie!  Gezien de hitte stond er ongeveer om de tien meter een drinkbak met fris water. Voor onze (kleine en grote 😊) puppy’s  waren er zelfs zwembadjes geplaatst.  Maar liefst 183 flatcoats waren ingeschreven voor deze show.  Voor Woody was het de eerste keer dat hij in open klasse moest aantreden.  We werden niet geplaatst bij de laatste vier, maar kregen toch een uitmuntend en een heel mooi verslag van de Noorse keurmeester Anne Berth Waskaas.  Ook Skye kreeg een uitmuntend en erg goede commentaren van de Nederlandse keurmeester Sandra Hooyer.  Jammer genoeg had Skye er vandaag echt geen zin in. Hij presenteerde zich niet zoals het hoorde en dus ook voor hem geen plaatsing bij de laatste vier.  Op de foto’s hieronder kan je de keuringsverslagen lezen waar wij natuurlijk apetrots op zijn. Helemaal op het einde mocht Woody nog een keer in de ring met de nakomelingengroep van zijn vader Wizzy. Wij werden verkozen tot mooiste familie van de show 🙂 Volgend jaar zijn we zeker terug van de partij!

Leave a Reply