Na een pauze van bijna twee maanden loopt de zomer op zijn einde en is het stilaan terug showtijd.  De eerste grote show waarvoor we ons inschrijven dit najaar is de internationale hondenshow in Maastricht.  Wij wisten op voorhand dat er veel concurrentie zou zijn, en ik had eigenlijk van tevoren weer wat ringtraining moeten volgen.  Onze flatties hadden zich net ontdaan van hun zomervacht en misschien waren we net een beetje te overmoedig.  Woody en Skye liepen allebei niet naar behoren, ik kreeg ze moeilijk in stand en -laten we eerlijk zijn- er was sterke concurrentie.  Dat resulteerde voor zowel Woody als voor Skye in een vierde plaats ‘uitmuntend’.  Niet het resultaat dat we gehoopt hadden maar het was wel een heel leuke en gezellige show.  En toch maar mooi met een ‘uitmuntend’ keurverslag naar huis 🙂  Morgen mag Woody mee op eendenjacht, wedden dat hij dat leuker vindt? 🙂

Leave a Reply