Woody behaalde vandaag een mooie vijfde plaats op de working test in Wingene.  Bij de eerste proef ging het bijna mis.  De eerste dummy kwam mooi binnen maar de tweede markeer werd in dichte begroeiing geworpen.  Woody heeft hem wel gemarkeerd, maar moest erg lang zoeken.  Na enkele malen te dirigeren sloten wij de eerste proef af met een tegenvallende 9/20.  De tweede proef, een dubbele blind met schot lukte wel mooi. 20/20  Bij de derde proef speelde het gebrek aan ervaring van de voorjager een grote rol.  Het was een markeer op een pas geploegd veld.  Woody markeerde goed en ging recht op de dummy af.  Maar hij gaat er los over en het duurt even voor ik hem weer op de juiste plek gehandeld krijg. 15/20 werd het hier. De laatste twee proeven behaalden we 20/20 en 19/20. Al bij al een mooie score, en maar drie punten te weinig voor een ereplaats.  Met goede moed kijken we nu uit naar de WT in Zichem.

Leave a Reply